Home > Referenties
Ervaringen van onze eerdere klanten

Referenties

Kenmerkend voor MTA  is maatwerk. Dit resulteert in een uitgebreid en gevarieerd klantenbestand wat we kunnen clusteren in vier sectoren: industrie, transport, installatietechniek en dienstverlening / non-profit. Waarom gingen deze klanten met MTA in zee en wat waren hun ervaringen? 

Logo MTA uitgesneden in rvs
Eric Buitenhuis

Eric Buitenhuis

Skylift B.V.

Subliem in maatwerk

Skylift doet al heel lang zaken met MTA. Tot volle tevredenheid. De samenwerking verloopt altijd zeer prettig. Ze denken mee en samen komen we zo tot iets wat werkt. Het kennisniveau is zo hoog dat een simpel kladje al genoeg is om dit om te zetten naar werkende techniek. Ze zijn daarmee echt subliem voor maatwerkproducten.

MTA is een professioneel bedrijf wat bijvoorbeeld door het gebruik van een 3D-scanner er altijd voor zorgt dat het geleverde product precies past. Dat geeft rust.

Dirk Vosselman

Dirk Vosselman

Etol Hygiene

MTA luistert ECHT naar de wensen van de klant

We zijn als Etol Hygiene zo tevreden over MTA als leverancier, dat het bedrijf is uitgegroeid tot onze totaalleverancier voor RVS-producten. MTA is klantgericht, prettig in de omgang, levert op tijd en luistert echt naar wat je als klant nodig hebt. Eigenaar Arjen van Asselt zoekt samen met jou naar een passende oplossing voor je probleem. Daarna wordt het product geheel naar jouw wensen op maat voor je gemaakt.

RVS zeepdispenser voor veiligheid en hygiene in ouderenzorg

Wilko Hanekamp

Wilko Hanekamp

Hanekamp CNC Verspaning B.V.

MTA heeft verstand van zaken en de kwaliteit is geweldig

Even voorstellen: Mijn naam is Wilko Hanekamp en ben eigenaar van Hanekamp cnc Verspaning B.V  uit Heerde. Wij houden ons bezig met het cnc draaien en het cnc frezen van alle non-ferro en ferro metalen ook kunststof komt bij ons regelmatig voor.

Ik ken MTA al diverse jaren. Wij doen wekelijks, of soms zelfs dagelijks, zaken met elkaar. Het fijne van de relatie met MTA is dat er maar een paar woorden en bijvoorbeeld een schets nodig zijn om elkaar te begrijpen. Ze weten direct wat ik bedoel, en het resultaat is altijd goed!

Ook de jongens in de werkplaats zijn altijd behulpzaam en ze weten allemaal waar ze het over hebben. Ik kijk uit naar de voortzetting van deze geweldige samenwerking in de aankomende jaren.

MTA werkt samen met Hanekamp CNC Support

Mark Kik

Mark Kik

Mark Kik, PMBK Engineering

Alles wordt ‘gewoon’ geregeld

Vijf jaar geleden kwamen wij als PMBK Engineering in contact met Arjen van Asselt van MTA. Hij zocht een samenwerkingspartner voor het bouwen van een besturingssysteem voor een palletkantelaar en kwam bij ons terecht. Van het een kwam het ander.

Vanaf het eerste moment verloopt de samenwerking zeer prettig. Arjen denkt mee, pakt dingen op, regelt zaken. Alles gaat in goed overleg. En af en toe een uurtje langer doorgaan om iets voor elkaar te krijgen is meestal geen probleem. Op naar de volgende 5 jaar!

Palletkantelaar, een samenwerking tussen Welling Pluimvee, Mark Kik en Arjen van Asselt

Bennie Welling

Bennie Welling

Welling Pluimvee

De kwaliteit is altijd goed

Zo’n 15 jaar geleden deed Welling Pluimvee voor het eerst zaken met MTA. We lieten kisten onder de laadbak van de vrachtwagen bouwen. Die samenwerking beviel zo goed dat we inmiddels alles wat met RVS te maken heeft door MTA laten doen. Alles wat wij bedenken, leggen we aan hen voor, ze denken met ons mee en maken het vervolgens. Zo komen we samen tot iets wat werkt. De kwaliteit is altijd goed. Ze gaan altijd net een stapje verder dan je verwacht, ze denken echt overal aan.

Innovatieve jassenkast voor optimale hygiene. Bedacht door Welling, uitgevoerd door MTA.

Frans Durieux

Frans Durieux

Frans Durieux, Purgatoria

Vanaf het eerste moment dat ik er binnen kwam dacht ik: “dit past bij mij”

MTA was voor mij de ideale “fit for purpose”. Niet te groot, niet te klein en de manier waarop zij meedenken is voor mij cruciaal. Daarnaast zijn ze flexibel, ze doen niet moeilijk.

De komende jaren, tijdens de ontwikkelfase van mijn product De Icabus, blijft ik zeker klant bij MTA! Ik zou iedereen graag aan willen raden om MTA als leverancier in te schakelen voor maatwerkprojecten, maar ik ben bang dat ze dan niet genoeg tijd voor mijn project overhouden, dus ik ben daar wat terughoudend in ;-).

rioolwater filterinstallatie waterschap

Ipo Oosterhuis

Ipo Oosterhuis

Bakkerij Kroese

De oliebollenbak doet alles wat hij moet doen

Waarom Bakkerij Kroese weer voor MTA koos om een nieuwe oliebollenbak te laten maken? Ten eerste omdat zij maatwerk leveren. Een net iets bredere en langere bak van betere kwaliteit dan de standaard leverbare producten. Ten tweede vanwege de prettige samenwerking. De lijntjes zijn kort, alles gaat in goed overleg. En ten derde omdat het een erg sociaal bedrijf is, ook richting personeel.

Liesbeth van Asselt

Liesbeth van Asselt

L!ESBETH

Samenwerken

Mijn leukste nieuwe klant van 2022. Zo noemde ik Arjen van Asselt van MTA. En nee, niet omdat hij een naamgenoot (geen familie) is. Arjen is oprecht geïnteresseerd in de ander, en is in staat om heel snel een persoonlijke relatie met zowel klanten als leveranciers aan te gaan. Waardoor je met veel plezier met hem samenwerkt.

Ooit zei een klant over mij: “Geef Liesbeth de ruimte, dan zijn heel verrassende foto’s het resultaat’’. En juist het geven van die ruimte, het delegeren van dingen die buiten zijn vakgebied liggen, kan Arjen als de beste. Op deze manier heeft MTA een heel scala aan specialisten om zich heen verzameld, zodat het bedrijf iedere klantvraag kan beantwoorden. Top!

BTS bedrijfsfotografie Liesbeth van Asselt bij MTA

Menu sluiten