Home > Branches > Dienstverlening
Wij zijn ook gespecialiseerd in

Dienstverlening

Veilige en mooie maatwerkoplossingen

MTA heeft een uitgebreide portfolio in de zorg en de dienstverlenende sector. Van ziekenhuizen en woonzorgcentra tot nutsbedrijven, winkels en horeca. Jouw vraagstuk is voor ons het begin. Wij denken met je mee om tot de beste oplossing te komen. Bijvoorbeeld een beveiligde zeepspoelhouder in een verpleeghuis of een filterinstallatie voor de waterzuivering. Strakke plinten in een hotellobby of een aluminium zuil met fraai uitgesneden bedrijfslogo. MTA zorgt voor maatwerk.

filterinstallatie_Purgatoria_Waterschap_Metaalindustrie_Apeldoorn
MTA gasunie

Praktijksituatie

Een groot netwerkbedrijf is bezig met een efficiëntieslag in het onderhoud van een hogedruk-gasleiding op een brug over de Betuwelijn. Om de zware leiding (90 cm doorsnee) de vereiste coatings te kunnen geven moeten de steunblokken er tijdelijk onderuit worden gehaald. Met die vraag benadert de afdeling Landelijke Projecten MTA.

MTA bedenkt een aluminium ‘leidingkrik’ met een hefjuk dat precies past op de omtrek van gasleiding. De compacte hefinstallatie is zo sterk dat hij 7,5 ton gewicht kan dragen en tegelijk zo licht (het zwaarste deel 40 kg) dat twee mensen hem kunnen (ver)plaatsen. Bij keuringsinstantie Mennens doorstaat hij de test op 11,5 ton zonder problemen.

Bekijk onze producten

Een greep uit onze oplossingen

MTA vertaalt jouw vraagstuk naar een concrete maatwerkoplossing. Voor nutsbedrijven en de zorg, maar ook voor kantoor- en retailomgevingen. Een selectie van onze producten voor de dienstensector:

  • Zeepspoelhouders
  • RVS-plinten
  • Oliebollenbakken
  • Filterinstallaties waterzuivering
  • Logobakken en -zuilen
  • Hulpstukken voor meetsensoren
  • Jerrycanhouders
  • Hefjukken

Meer informatie

Metaalproducten, Etol RVS houder zeepdispenser MTA afwaskeuken zorginstelling

Hydraulische krik

Voor onderhoudswerk aan grote leidingen: een hydraulische aluminium krik. Sterk genoeg om gewichten tot 7,5 ton beheerst te heffen, licht genoeg om makkelijk te verplaatsen.

Maatwerk oliebollenbak

Voor banketbakkers maakt MTA bakapparatuur op maat. Zoals een grote dubbelwandige en geïsoleerde oliebollenbak die verrijdbaar is en na gebruik ook als tafel kan dienen.

Veilige houder zeepdispensers

In verpleeghuizen en andere zorginstellingen is veiligheid een belangrijk aandachtspunt. Wij ontwierpen een houder die alleen door medewerkers geopend kan worden.

Filterinstallaties

Van schaalmodel naar het echte werk. Voor innoverende ondernemers maken wij werkbare RVS installaties op reële grootte. Zoals een cellulose-filterinstallatie voor de waterzuivering.

Logo’s in aluminium of RVS

Wat is er mooier dan een fraai uitgesneden bedrijfslogo in metaal? Wij hebben de juiste mensen en de juiste apparatuur voor een bedrijfsbord of -zuil met uitstraling.

Transportbanden

Een transportband moet goed lopen én makkelijk te reinigen zijn. Wij zorgen voor de juiste afstand tussen de rollers en voor diamantvormige buizen waarop geen vuil blijft liggen.

RVS draaikasten

MTA combineert expertise in plaatwerk en mechanica voor het maken van kasten met bewegende delen. Zoals deze kledingkast in de sluis van een voedingsmiddelenbedrijf

Palletkantelaars

In diverse industrieën mag geen hout binnenkomen. MTA ontwerpt palletkantelaars in volledig RVS voor op- en overslag, zodat producten veilig worden overgezet.

Hekwerk en tourniquets

Het HACCP-systeem in de voedingsindustrie stelt hoge eisen aan de toegang voor leveranciers. Wij denken mee over een veilige inrichting van de toegangsruimte.

RVS Kasten

RVS opbergkasten op maat, afgestemd op de situatie en op jouw wensen als opdrachtgever. Formaat, indeling, sluitwerk, uithouders, muurbescherming – het is maatwerk.

SIP-units bierbrouwerij

SIP (Sterilizing-In-Place)-systemen zijn essentieel voor elke kwaliteitsbrouwerij. Wij hebben alles in huis om de RVS ketels, frames en leidingen voor deze spoelinstallaties te ontwerpen en maken.

Toegangscontrole

Steeds meer organisaties en evenementen werken met toegangscontrole. MTA levert daarvoor onder andere RVS toegangspoortjes. Geheel op maat en indien gewenst met tourniquetdeurtjes.

Toegangsregistratiezuil

Steeds meer organisaties werken met toegangsregistratie. MTA levert strakke RVS toegangsregistratiezuilen, in samenwerking met een partner voor de hard- en software.

Kisten kabinet

Om de cabine netjes te houden is een RVS maatwerk kisten kabinet een uitkomst. Onze kisten kabinetten worden desgewenst voorzien van uitvouwtrap, loopvlonder en slangenbord.

Ladenkisten vrachtwagen

Duurzame, soepel rollende RVS ladenkisten zijn ideaal voor truckchauffeurs onderweg. Wij maken ze helemaal op maat, afgestemd op jouw wensen qua formaat, greepjes en afwerking.

Bumperplaten

Geef je wagenpark extra uitstraling met fraaie RVS-bumpers. Op basis van jullie wensen maken wij ze exact op maat voor de bevestiging van achterlichten, trekhaak en andere componenten.

Assenkisten

Wij maken assenkisten die de ruimte tussen de assen van jouw vrachtwagens optimaal benutten. Gemaakt van RVS en dus bestand tegen alle weersomstandigheden.

Dagkanten

De omlijsting van liftdeuren vraagt vaak om maatwerk. Na het inmeten van de situatie maken en monteren wij voor elke verdieping dagkanten van RVS plaatwerk die naadloos aansluiten.

Machineframes liftbouw

Bij het vervangen van liftsystemen wordt een liftmachine in een bestaande situatie ingepast. Wij meten alles tot op de millimeter digitaal in en zorgen voor een precies passend machineframe.

Montagekasten voor verdelers

Degelijke RVS montagekasten in verschillende formaten, met poedercoating, montageplaat en hang- en sluitwerk naar wens. MTA is bevoegd om montagekasten met speciale sloten te maken.

Onderkasten

Voor de loze ruimte onder besturingskasten binnenshuis produceren wij exact passende kasten van verzinkt staal. Per situatie denken we mee over de optimale functie en uitvoering van de kast.

Elektraputten

Voor ondergrondse stroomvoorzieningen in de openbare ruimte maken wij het RVS deksel, inclusief scharnieren, uitsparingen en bevestigingsplekken voor stroomcontactpunten.

RVS straatkasten

MTA maakt robuuste RVS straatkasten voor divers gebruik. Eventueel gepoedercoat in elke gewenste RAL-kleur. Ook meerdeurs combikasten zitten in ons pakket, net als paneelbewerking op maat.

Menu sluiten