Home > Branches > Transport
Wij zijn ook gespecialiseerd in

Transport

Maatwerk met uitstraling

De vrachtwagen is niet alleen het uithangbord van je onderneming, maar ook het huis van de chauffeur. Alle beschikbare ruimte moet benut worden én er tiptop uitzien. MTA kent de sector en zorgt voor RVS-oplossingen die voldoen aan al jouw eisen: strak, weersbestendig en passend bij het gebruik van jouw truck.

Van assenkisten en lichtbakplaten tot vlonderplaten en spatborden, wij maken producten die zijn toegesneden op jouw wagenpark en jouw wensen. Wil je een kist met lades of liever met schappen, schuin of haaks afgewerkt, een bepaald type handgrepen, uitsparingen – MTA zorgt ervoor.

vrachtwagen-kisten_achter_cabine

Praktijksituatie

Een bedrijfswagenspecialist benadert MTA voor de opbouw van een Volvo Special Transport, een stevige truck met hijskraan. De wensen: een fraaie lichtbakplaat voor de achterbumper, uitsparingen in de vlonderplaat voor de draagpoten van de kraan en optimale bergruimte zowel boven als onder het chassis.

Op basis van overleg en zorgvuldig inmeten maakt MTA met 3D-tekensoftware een voorstel voor: 4 onderbouwkisten, spatschermen, 2 assenkisten, een traanplaatvlonder met de juiste uitsparingen en een fraai kisten kabinet met snoerenbord bovenop. Alles op maat en strak uitgevoerd in RVS; elke kist is voorzien van het gewenste aantal lades, half of helemaal uittrekbaar. De kettingkist heeft ladegeleiders van zware kwaliteit aan de bovenzijde, zodat deze lade ondanks de belasting soepel blijft bewegen. Bij eventuele schade zijn de geleiders snel te vervangen omdat we ze inkopen bij een vaste leverancier.

Bekijk onze producten

Onze oplossingen

MTA vertaalt jouw vraagstuk naar een concrete maatwerkoplossing. Niet alleen voor vrachtwagens en andere bedrijfswagens, maar ook voor liften. Een selectie van onze producten voor de transportsector:

  • RVS (laden)kisten
  • Lichtbakplaten/bumpers
  • Vlonderplaten
  • Kisten kabinetten
  • Gereedschapskasten
  • Spatschermen
  • Lift-dagkanten
  • Zij-afschermingsplaten
  • Liftmachineframes
  • Nettenrekken

Meer informatie

MTA_TRANSPORT-Kist-op-trailer-achter-oplegger

Kisten kabinet

Om de cabine netjes te houden is een RVS maatwerk kisten kabinet een uitkomst. Onze kisten kabinetten worden desgewenst voorzien van uitvouwtrap, loopvlonder en slangenbord.

Ladenkisten vrachtwagen

Duurzame, soepel rollende RVS ladenkisten zijn ideaal voor truckchauffeurs onderweg. Wij maken ze helemaal op maat, afgestemd op jouw wensen qua formaat, greepjes en afwerking.

Bumperplaten

Geef je wagenpark extra uitstraling met fraaie RVS-bumpers. Op basis van jullie wensen maken wij ze exact op maat voor de bevestiging van achterlichten, trekhaak en andere componenten.

Assenkisten

Wij maken assenkisten die de ruimte tussen de assen van jouw vrachtwagens optimaal benutten. Gemaakt van RVS en dus bestand tegen alle weersomstandigheden.

Dagkanten

De omlijsting van liftdeuren vraagt vaak om maatwerk. Na het inmeten van de situatie maken en monteren wij voor elke verdieping dagkanten van RVS plaatwerk die naadloos aansluiten.

Machineframes liftbouw

Bij het vervangen van liftsystemen wordt een liftmachine in een bestaande situatie ingepast. Wij meten alles tot op de millimeter digitaal in en zorgen voor een precies passend machineframe.

Transportbanden

Een transportband moet goed lopen én makkelijk te reinigen zijn. Wij zorgen voor de juiste afstand tussen de rollers en voor diamantvormige buizen waarop geen vuil blijft liggen.

RVS draaikasten

MTA combineert expertise in plaatwerk en mechanica voor het maken van kasten met bewegende delen. Zoals deze kledingkast in de sluis van een voedingsmiddelenbedrijf

Palletkantelaars

In diverse industrieën mag geen hout binnenkomen. MTA ontwerpt palletkantelaars in volledig RVS voor op- en overslag, zodat producten veilig worden overgezet.

Hekwerk en tourniquets

Het HACCP-systeem in de voedingsindustrie stelt hoge eisen aan de toegang voor leveranciers. Wij denken mee over een veilige inrichting van de toegangsruimte.

RVS Kasten

RVS opbergkasten op maat, afgestemd op de situatie en op jouw wensen als opdrachtgever. Formaat, indeling, sluitwerk, uithouders, muurbescherming – het is maatwerk.

SIP-units bierbrouwerij

SIP (Sterilizing-In-Place)-systemen zijn essentieel voor elke kwaliteitsbrouwerij. Wij hebben alles in huis om de RVS ketels, frames en leidingen voor deze spoelinstallaties te ontwerpen en maken.

Toegangscontrole

Steeds meer organisaties en evenementen werken met toegangscontrole. MTA levert daarvoor onder andere RVS toegangspoortjes. Geheel op maat en indien gewenst met tourniquetdeurtjes.

Toegangsregistratiezuil

Steeds meer organisaties werken met toegangsregistratie. MTA levert strakke RVS toegangsregistratiezuilen, in samenwerking met een partner voor de hard- en software.

Hydraulische krik

Voor onderhoudswerk aan grote leidingen: een hydraulische aluminium krik. Sterk genoeg om gewichten tot 7,5 ton beheerst te heffen, licht genoeg om makkelijk te verplaatsen.

Montagekasten voor verdelers

Degelijke RVS montagekasten in verschillende formaten, met poedercoating, montageplaat en hang- en sluitwerk naar wens. MTA is bevoegd om montagekasten met speciale sloten te maken.

Onderkasten

Voor de loze ruimte onder besturingskasten binnenshuis produceren wij exact passende kasten van verzinkt staal. Per situatie denken we mee over de optimale functie en uitvoering van de kast.

Elektraputten

Voor ondergrondse stroomvoorzieningen in de openbare ruimte maken wij het RVS deksel, inclusief scharnieren, uitsparingen en bevestigingsplekken voor stroomcontactpunten.

RVS straatkasten

MTA maakt robuuste RVS straatkasten voor divers gebruik. Eventueel gepoedercoat in elke gewenste RAL-kleur. Ook meerdeurs combikasten zitten in ons pakket, net als paneelbewerking op maat.

Maatwerk oliebollenbak

Voor banketbakkers maakt MTA bakapparatuur op maat. Zoals een grote dubbelwandige en geïsoleerde oliebollenbak die verrijdbaar is en na gebruik ook als tafel kan dienen.

Veilige houder zeepdispensers

In verpleeghuizen en andere zorginstellingen is veiligheid een belangrijk aandachtspunt. Wij ontwierpen een houder die alleen door medewerkers geopend kan worden.

Filterinstallaties

Van schaalmodel naar het echte werk. Voor innoverende ondernemers maken wij werkbare RVS installaties op reële grootte. Zoals een cellulose-filterinstallatie voor de waterzuivering.

Logo’s in aluminium of RVS

Wat is er mooier dan een fraai uitgesneden bedrijfslogo in metaal? Wij hebben de juiste mensen en de juiste apparatuur voor een bedrijfsbord of -zuil met uitstraling.

Menu sluiten