Home > Branches
Kunnen we jullie van dienst zijn?

Branches

MTA levert maatwerkoplossingen voor opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren: industrie, transport, installatietechniek en dienstverlening. Van voedingsmiddelen en waterzuivering tot maakbedrijven en verpleeghuizen. Wij kennen jouw werkveld, zodat onze producten altijd voldoen aan de eisen van jouw business.

Cleanroom RVS INOX maatwerk metaalindustrie
Palletkantelaar, een samenwerking tussen Welling Pluimvee, Mark Kik en Arjen van Asselt

Industrie

Om succesvol te zijn in jouw branche, moeten jouw producten en processen voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit, hygiëne en efficiëntie. MTA ontwerpt en maakt de hoogwaardige RVS maatwerkproducten die dat mogelijk maken. In de food-, maak- of procesindustrie en andere industriële omgevingen.

Meer informatie

Transport

Bedrijfswagens zijn het tweede huis van de chauffeur en het uithangbord van de onderneming. Voor transportondernemingen, garage- en autobedrijven maken wij alles om jouw bedrijfswagens extra comfort en de juiste uitstraling te geven. Voor liftbouwers maken wij onder meer machineframes en dagkanten. Alles exact op maat.

Meer informatie

Leverancier van rvs kisten onder vrachtwagen Hamer
RVS montage elektrakast met verdeler

Installatietechniek

Installatiebedrijven weten MTA te vinden voor het maken van robuuste en fraai afgewerkte montage- en straatkasten. Voor panelenbouwers verzorgen we strakke gatenpatronen in bestaande deuren. Ook voor elektraputten op maat kun je bij ons terecht.

Meer informatie

Dienstverlening

Veiligheid en hygiëne staan voorop in de gezondheidszorg. Ziekenhuizen en andere zorginstellingen vinden in MTA een meedenkende partner voor slimme en veilige RVS producten. Naast de zorg richten wij ons onder meer op horeca, waterzuiveringsbedrijven en Nutsbedrijven.

Meer informatie

Metaalproducten, Etol RVS houder zeepdispenser MTA afwaskeuken zorginstelling
Menu sluiten