Home > Werkwijze
Voor maatwerk kom je bij MTA

Onze werkwijze

MTA staat voor maatwerk. Wij maken producten die precies aansluiten op de wensen van de klant. Letterlijk en figuurlijk. Wij lopen voorop in digitalisering, wat resulteert in een vlekkeloos proces en hoge kwaliteit. Met moderne machines en veelzijdige technici die eer en plezier halen uit hun werk.

MTA voor maatwerk in metaal oplossingen
Maatwerk, samen tot de optimale oplossing komen

Maatwerk in metaal

Elke opdracht begint met aandacht voor de klant. We luisteren naar de vragen en wensen. Denken mee en maken eerst een schets om te checken of we het goed hebben begrepen. Daarna een uitgewerkte tekening ter controle. Pas na goedkeuring van de klant gaan we produceren. Elk exemplaar wordt nauwkeurig gecontroleerd voor het de deur uitgaat. Dat is hoe wij werken. Maatwerk.

Digitalisering en moderne machines

MTA loopt voorop in digitalisering. Alle onderdelen van elke order worden geregistreerd in ons Komdex ERP systeem. Vanaf offerte tot factuur, inclusief tekeningen (SolidWorks), toetsmomenten, productiestappen en aflevering. Zodat misverstanden uitgesloten zijn. En met onze geavanceerde FARO Freestyle 2-scanner kunnen we 3D-scans met 0,2 mm nauwkeurigheid leveren voor een optimale maatvoering. Met ons moderne machinepark staan we bovendien garant voor maatvaste producten.

Digitalisering voor een vlekkeloos proces en hoge kwaliteit
Ponsen bij Metaal techniek Apeldoorn

Veelzijdig team

Met onze goed opgeleide technici beheersen we het hele scala aan metaalbewerkingstechnieken: knippen, ponsen, kanten, watersnijden, walsen, (CNC-)frezen, draaien en lassen. Zo kunnen we eventuele capaciteitstekorten tijdens een opdracht gemakkelijk opvangen. Daarnaast kunnen wij een beroep doen op een vaste schil van betrouwbare zelfstandige metaalbewerkers.

MTA kent een informele sfeer waarin plezierig samenwerken belangrijk is. We zijn trots op de mooie producten die we voor onze opdrachtgevers maken. En we houden van techniek. Ook privé zijn sommigen geregeld onder, naast en op gemotoriseerde voertuigen te vinden!

Totaalleverancier

MTA kan het hele traject van ontwerp, productie tot en met montage voor u verzorgen. Bij grote aantallen of omvangrijke producten werken wij samen met betrouwbare gespecialiseerde partners. In alle gevallen blijven wij uiteraard eindverantwoordelijk voor kwaliteit en tijdige levering.

MTA werkt samen met Hanekamp CNC Support
Menu sluiten