Home > Over MTA
Hart voor techniek, korte lijnen

Over MTA

MTA staat voor Metaal Techniek Apeldoorn: een klantgericht metaalbewerkingsbedrijf voor de zakelijke markt in binnen- en buitenland. Wij ontwerpen en produceren producten op maat voor opdrachtgevers in industrie, transport, installatietechniek en dienstverlening. Uitgevoerd in RVS, aluminium, koper of brons – wij garanderen kwaliteit.

de medewerkers van MTA Metaal techniek Apeldoorn
Arjen van Asselt, sleutelen met het rallyteam van Hamer

Hart voor techniek….

MTA, opgericht in 1998, ontwikkelde zich in de afgelopen decennia tot een volwaardig metaalbewerkingsbedrijf voor de zakelijke markt met 10 vaste medewerkers. Ons DNA: hart voor techniek. We selecteren onze medewerkers erop. We praten erover tijdens de lunchpauze.

Directeur-eigenaar Arjen van Asselt: “Als opdrachtgever kun je ons echt blij maken met een moeilijk probleem. We zijn trots als de puzzelstukjes mooi in een eindproduct bij elkaar komen – en als de klant tevreden is. Ook privé zijn we vaak actief bezig met techniek. In het weekend kun je ons geregeld zien sleutelen aan een auto, motor of mountainbike. Dat doe ik zelf ook graag, als ik tenminste niet bezig ben bij het Hamer Rallyteam.”

Korte lijnen

Direct contact met de juiste persoon? Geen probleem. Hieronder vind je onze contactpersonen en hun persoonlijke contactgegevens.

Arjen van Asselt directeur eigenaar van MTA

Arjen van Asselt Directeur eigenaar

055 533 14 40

Diana van Asselt. Receptioniste/administratief medewerkster MTA

Diana van Asselt Receptioniste/administratief medewerkster

055 533 14 40diana@mta-bv.com

Jeroen van Norel, tekenaar-werkvoorbereider MTA

Jeroen van Norel Tekenaar-werkvoorbereider

055 533 14 40jeroen@mta-bv.com

Marinus Hol Bedrijfsleider

055 533 14 40marinus@mta-bv.com

Èchte vakmensen

Het team van MTA bestaat uit metaalbewerkers opgeleid in de volle breedte van het vak: knippen, ponsen, kanten, watersnijden, walsen, (CNC-)frezen, draaien en lassen. In onze professionele werkcultuur ligt de focus op kwaliteit.

Naast onze vaste mensen, met een gemiddeld dienstverband van ruim 10 jaar, kunnen wij een beroep doen op een vaste schil van zelfstandige vakmensen. Voor zeer omvangrijke producten en voor grote aantallen werken wij met vaste samenwerkingspartners.

Bekijk onze werkwijze

Metaalbewerking bij Metaal Techniek Apeldoorn: frezen, lassen, ponsen, kanten, walsen, draaien, watersnijden
laswerk RVS oliebollenbak door de vakmensen van MTA
MTA biedt maatwerk door deze waterstraalsnijmachine die diverse plaatmaterialen kan snijden

Leren bij MTA

We vinden het leuk om onze kennis over te dragen en studenten te zien groeien in hun vak. MTA is dan ook een erkend leerwerkbedrijf voor MBO-stages en leerwerktrajecten. De stagiairs starten op de werkvloer, leren de machines kennen en maken kennis met alle technieken, van lassen en knippen tot draaien en engineering. We zorgen voor goede begeleiding door een senior medewerker. Last but not least: diverse stagiairs zijn later bij ons in dienst gekomen.

BBL_erkend_leerbedrijf
Menu sluiten