Introductie

Vooraanzicht pand MTA Apeldoorn

Metaal Techniek Apeldoorn, kortweg MTA, is een jonge, enthousiaste en flexibele onderneming die zich bezighoudt met vrijwel alle vormen van metaalbewerking. Ooit zijn we begonnen met het detacheren van gekwalificeerd personeel bij onze klanten, maar intussen zijn we uitgegroeid tot een volwaardig metaalbewerkingsbedrijf. Naast een aantal vaste medewerkers beschikken we over een netwerk van vakbekwame mensen die worden ingezet bij diverse projecten.

 

 

 

 

We hebben in Apeldoorn de beschikking over een werkplaats van ruim 800 vierkante meter. Op deze locatie kunnen we, met behulp van ons moderne machinepark, alle soorten constructie- en plaatwerk fabriceren. Van klein tot groot in de meest denkbare materialen zoals RVS, aluminium en staal of combinaties daarvan.

Door onze flexibele en enthousiaste werkwijze zijn wij in staat om creatief mee te denken en snel te leveren. We dagen u graag uit om zaken met ons te doen!

Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wilt u direct een offerte? Dat kan via onze contactpagina.

[zilla_button url=”http://www.mta-bv.com/impressie-van-ontwerp-eindproduct/” style=”blue” size=”medium” type=”square” target=”_self”] Impressie “Van ontwerp tot eindproduct”    Klik hier![/zilla_button]