Machinebouw

ChocoladetransportbandOp basis van door onze klanten verstrekte informatie, ideeën en schetsen kunnen we met het eerder genoemde tekenpakket Solidworks machines tot in detail uitwerken. Wij zijn door de opgebouwde ervaring, in staat om de machine van concept tot inbedrijfstelling te fabriceren.

De hiervoor benodigde onderdelen produceren we zelf of wij maken gebruik van ons uitgebreide leveranciersnetwerk. Hierdoor kunnen wij tegen concurrerende tarieven en op een snelle, flexibele manier leveren.

 

 

Bij machinebouw valt te denken aan onder andere transportbanden, vleesverwerkende machines, deegwalsen, maaiers, snij- en lastafels en verdeelunits.

Ook het plaatsen van machines wordt door ons geregeld. Wij werken samen met een kraanbedrijf dat is hierin is gespecialiseerd. Hierdoor kunnen we de door ons gebouwde, maar ook de door uzelf aangeschafte machines, professioneel transporteren, plaatsen en afstellen.

Naast nieuwbouw van machines zijn wij ook gespecialiseerd in het reviseren hiervan. Reviseren houdt onder andere in, het op locatie of in ons bedrijf volledig nazien en zo nodig herstellen van een machine.
chocoladetransportband