Engineering

RoetsjOm de kwaliteit en productiesnelheid naar een hoger plan te brengen, hebben we ons verdiept in de diverse tekenpakketten. Uiteindelijk zijn we bij een leverancier Design Solutions uitgekomen die het tekenpakket Solidworks representeert. De mogelijkheden die dit pakket biedt zijn te over. Van realtime view tot plaatuitslagen biedt het meer engineeringkracht gegevensbeheer, fotorealistische rendering en een doordachte componenten- en onderdelenbibliotheek.

De 3-D denkwijze die de makers van dit pakket hebben ontwikkeld, stelt je in staat snel en eenvoudig een tekening te produceren die volledig te draaien en in doorsneden te bekijken is. Verder moet men de denkwijze van het 2 dimensionale, (voormalig “plank”, of Autocad tekenen) volledig vergeten en in 3-D perspectief de tekening opbouwen.

Nog een groot voordeel is dat door het real time tekenen de foutmarge tot nul gereduceerd wordt. Het programma is dusdanig intelligent, wanneer je een aanpassing doet, dit in de gehele tekening wordt doorgevoerd.

Tevens is er een “tool” om eenvoudig een plaatuitslag te realiseren en om van de tekening een werkplaatsorder tekeningen te maken.
Transportband hoog laag