Mooie order; het leveren van een uitgebreide RVS kist

Voor een gewaardeerde klant die complete hydraulische systemen op- en aan vrachtwagens levert, de firma Disbergen Hydrauliek Service te Apeldoorn, hebben we een mooie order mogen ontvangen voor het leveren van een zeer uitgebreide RVS kist. Naar aanleiding van de wens van hen klant is er een opzet met een bijbehorende animatie gemaakt. Mede dankzij deze korte impressie film welke wij in ons tekenprogramma Solid Works hebben getekend is de offerte daadwerkelijk order geworden.

We hebben via onze leverancier van geleiders een nette oplossing voor een bajonet sluitsysteem aan de voorzijde van de lades, zoals men kan zien in de animatie video.

[youtube]https://youtu.be/ZD6qFrvWdAU[/youtube]


Vorderingen

We zijn in volle gang en hebben al wat onderdelen voor de uitgebreide kist gereed. Hieronder zie je al wat onderdelen waaronder de lades, deur en de romp van de kist als ruwbouw gereed.

Een rompplaat

Lades en zijschotten

Een deksel middenstijl en gasveersteunen

IMG_0778

 

 

Het einde is in zicht

De laatste handelingen moeten er nog gebeuren, maar het eindresultaat is in zicht. Op dit moment zijn we aan het samenstellen en zal het niet lang duren voordat we kunnen uitleveren. Het uiteindelijke eindresultaat zullen we zo snel mogelijk publiceren.

Kist met één deksel

 Romp inelkaar gelast met de gelijdeplatenLades samengesteldSamenstellen kist

 

 

Het eindresultaat mag er wezen

We zijn trots op ons product, het is een mooie kist geworden en de klant was er zeker net zo content mee.